Професійна майстерність приготування ресторанних десертів

 
 
 

 

Як живопис і музика, так і кухня – це мистецтво.
Живопис вабить очі, музика слух, а кулінарія – смак

А. Моруа

 

10 березня 2020 року в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Сумський центр професійно-технічної освіти» в рамках проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер» визначили кращого майстра виробничого навчання.

Протягом двох годин учасники демонстрували свою професійну майстерність у приготуванні ресторанного десерту.

  • Алла Лисенко – десерт «Віденський штрудель»
  • Вікторія Каблюк – тістечко «Паштел де Ната»
  • Тетяна Осипова – десерт «Анна Павлова»
  • Кристина Ханіна – десерт «Розбитий горщик»
  • Інна Остащенко – десерт «Sweet carrot»

 

За результатами оцінювання перемогу здобула Кристина Ханіна